‘'YOZGATLILAR GECESİ''NDE BULUŞTULAR!

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Müzikol Düğün Salonunda Türkü Gecesinde, Yenimahalle'de oturan Yozgatlılarla buluştular.

Gündem 7.03.2014 13:22:46 0
‘

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Müzikol Düğün Salonunda Türkü Gecesinde, Yenimahalle’de oturan Yozgatlılarla buluştular.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan Müzikol Düğün Salonunda Türkü Gecesinde Yenimahalle’de oturan Yozgatlılarla buluştular.

Yozgatlılar gecesine AK Parti İlçe Başkanı Ramazan, Ankara İl Genel Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili ve Yenimahalle Belediye Meclis Üyesi Adayı Ekrem Çiftçi, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Salona girişlerinde Bozdağ ve Ceylan coşku ile karşılandı.

Adem Ceylan salonu ve konukları selamlayarak başladığı konuşmasında mevcut yönetimin bu dönem de Yenimahalle’ye hizmet götüremediğini dile getirdi. Yenimahalle’nin eski huzurlu halinden eser kalmadığına değindi. Bu yönetimin şimdi çıkıp projeler sunduğunu belirterek beş yıl boyunca nerde olduklarını sordu.

Ceylan Mevcut yönetimin vatandaşları önemsemediğinin altını çizerek, Vatandaşların da bu durumun farkında olduğunu söyledi.

Yapacağı proje ve yatırımları anlatan Ceylan yapacakları hizmet ve yatırımları anlatarak, bu hizmetlerle Yenimahalle’nin gelişip modern bir yapıya kavuşacağını dile getirdi.

Adem Ceylan bizlerin amacı hizmet olan bir gelenekten geliyoruz dedi. Hükümetimiz ve AK Parti Belediyeleri bunlara en güzel örnektir dedi.

Yenimahalle için Hükümetle ve Büyükşehirle ortak projeler üretileceğine de değinen Ceylan “Hiç kimsenin kuşkusu olmasın Allah’ın izni sizin desteğinizle Yenimahalle için yeni bir dönem başlayacak.” dedi

Adem Ceylan’dan sonra bir konuşma yapan Adalet bakanı Bekir Bozdan Ak Parti İktidarı döneminde yaptıkları ile Türkiye’yi nasıl imar ettiklerini, gelişmiş ülkeler düzeyine çıkardıklarını anlattı.

Türkiye’ye yaptıkları yatırım ve insana verdikleri önem ile bugünlere geldiklerini belirtti. AK Parti İktidarının sadece Türkiye`de değil tüm dünya’daki insanlara sahip çıkmaya çalıştığından bahsetti. Hizmetlerinin hız kesmeden devam edeceğinin de altını çizdi.

  30 Mart seçimlerinin önemine değinen Bozdağ “Bugün Türkiye için Ankara için bir olacağız, Bu kadronun önünü kesmek isteyenlerin önünü Allah’ın izni ile sandıkta hep beraber vereceğiz. Belediyecilik bizim işimiz. Biz her tarafı değiştirdik. Daha ileri gitsin diye gayret ettik. Bundan sonrada gayret edeceğiz. Yenimahalle’de daha güzel hizmetlerin olması, Yenimahalle`nin daha ileri taşınması bir başkan değişimi zorunlu kılıyor. Hem Türkiye’de hem Ankara’da hem Yenimahalle’de Yozgatlılar Ak Partinin arkasında duracaktır.” Dedi.

Bozdağ yaptığı konuşmanın devamında “Ankara’da ki bütün kardeşlerime diyorum ki; Biz Adem Ceylan’dan daha çok Adem Ceylan için çalışacağız. Bize kapılar burada açık. Yozgatlıya CHP’nin kapısı öyle açık olmaz biz biliriz. Burada Adem Kardeşim için çalışalım. Bu seçim Türkiye’nin geleceğine yön verme seçimidir. Bir olma beraber olma seçimidir. Adem Ceylan’ı ve Büyükşehir Belediye Başkanımı önce Allah’a sonra size emanet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10055,98%-1,59
  • DOLAR

    32,23% 0,13
  • EURO

    34,78% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2419,94% -0,99
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49